Cavit Öztürk Ali İnci'yi ağırladı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Meclis üyeleri ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e Hayırlı olsun’a geldi.
Kalabalık bir ekip ile Erenler Belediyesine gelen Ali İnci’yi kapıda karşılayan Cavit Öztürk sonrasında  birlikte makama geçtiler. Ali İnci yeni dönemde de Erenleri yönetecek olan Cavit Öztürk’ü tebrik ederek başarılar diledi.  
Ali İnci ziyarette “Erenler Halkı Cavit Öztürk’e olan inancını 30 Martta pekiştirerek rekor bir oy ile Başkanımızı tekrar göreve getirmiştir. Yeni Erenler’in inşaası için tekrar göreve getirilen Başkanımızı tebrik etmek ve başarı dilemek için buradayız. Kendisine yeni dönemde başarı diliyorum. Yeni Erenler için başarılı çalışmaları olacağına inancımı ifade etmek istiyorum” dedi.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek “Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’nin ziyaretinden ziyadesi ile memnunuz. Kendiside 4. dönemdir Hendek’te görev almıştır. Biz Erenler’de Ali İnci Başkanımız Hendek’te görevlerimizi en iyi şekilde yaptık ve yine yapacağız. Halkımızın  teveccühüne layık hizmetler için görev başındayız. Allah cümlemizi utandırmasın” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]