Çarşamba Pazarı Kapatılacak mı?

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Ramazan öncesi Çarşamba ve Kumaş pazarını denetledi.

Erenler İlçesinde Çarşamba günleri kurulan ve bölge halkının yanı sıra komşu bölgelerden de yoğun rağbet gören Çarşamba Pazarı Ramazan öncesi de diğer zamanlarda olduğu gibi vatandaşın hınca hınç doldurduğu pazar yeri haline geldi.

Sakarya’nın İlçeleri dışında; Bilecik, İstanbul, Düzce, Bolu, Ereğli v.b. gibi bölgelerden de halkın tercihi olan Çarşamba Pazarı her geçen gün ününü genişletmeye başladı.

Çarşamba Pazarı Kapatılacak mı?

Pazarın gördüğü ilgiden son derece memnun olan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, son zamanlarda ağızlarda dolanan “Çarşamba pazarı kapatılacak” sözünün tamamen uydurma olduğunu söyleyerek, pazar esnafına ve vatandaşlara “pazar kapatılsın mı?” diye mini bir anket yaptı. Anket sonucunda kesinlikle pazarın kapatılmayacağını söyledi.

Erenlerin simgesi haline gelen Çarşamba Pazarının kesinlikle kapatılmayacağını belirten Öztürk Pazar esnafına hayırlı işler diledi.

Neden Çarşamba Pazarı bu kadar ilgi görüyor?

Başkan Öztürk bu soruya; “ Çarşamba ve kumaş pazarımız, kaliteli malların ucuza ve bol çeşit olarak sunulması, bunun dışında pazar yerinin temiz ve güvenilir ortamlarda olması yönünden vatandaşımıza daha cazip gelerek ilgisini arttırıyor. Zabıta ekiplerimiz tüm gün pazarda halkın güvenli alışveriş yapması için görev yapıyor” dedi.

Öztürk; halkımızın daha rahat ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmesi için denetimlerin devam edeceğini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]