CarrefourSa'dan Örnek Olacak Müşteri İlişkisi

Ada AVM içerisinde bulunan Adapazarı CarrefourSa, her ay düzenlediği örnek olacak müşteri toplantılarıyla, müşterilerinin fikirlerini dinleyerek, CarrefourSa’yı yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Önde gelen market zincirlerinde CarrefourSa; Sakarya’da ADA AVM içersinde açıldığı ilk günden beri düzenlediği kampanya ve etkinlikleriyle, müşterilerin daha rahat alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Bulunduğu çevresinde, o çevrenin kültürel yapısı ve alışveriş alışkanlıkları hakkında bilgi almak ve müşterilerinin taleplerini yerine getirerek, en iyi hizmeti sağlamak politikasıyla, her ay müşteri toplantıları düzenleyen Adapazarı CarrefourSa; bu konuda müşterilerinin fikirlerini dinleyerek, Carrefoursa’yı yakından tanıması sağlanıyor.

Gerek ürün kalitesi, gerek fiyatlarıyla bulunduğu bölgedeki hizmet sektöründe, deneyimli personel kadrosuyla, en iyi şekilde müşteri beklentilerini takip eden Adapazarı CarrefourSa; bu vesileyle, müşterilerinin kaliteli, güvenilir, ucuz ve beklentileri doğrultusunda alışveriş imkanı sağlıyor.

Mağaza Müşteri Temsilcisi Birsen Demir nezaretinde CarrefourSa’nın kasalarda okutulan Pluscard’larla belirlenen müşterilerle, Haziran ayı toplantısını gerçekleştiren Mağaza Müdürü Adem Yamak; müşterilerini ilk olarak imalathaneleri gezdirerek, Mağaza Gıda Mühendisi Ayşegül Sezgin ve Veteriner Hekim Yakup Ardıç tarafından her türlü hijyen konusunda bilgilendirildi.

Mağaza Müdürü Adem Yamak ile Mağaza Müşteri Temsilcisi Birsen Demir; müşterilerine CarrefourSa’nın ürünlerinden oluşan, zengin bir sofra hazırlayarak, CarrefourSa hakkında detaylı olarak bilgilendirdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]