Çark Caddesi'nin Bir Bölümü Trafiğe Kapatılıyor

Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) Genel Müdürü Rüstem Keleş, yağmur suyu tahliye kanal çalışması sebebiyle Çark Caddesi'nin bir bölümünün 30 gün süreyle trafiğe kapatılacağını söyledi.

Keleş, yaptığı açıklamada, Çark Caddesi'ndeki yağmur suyu sorununu sona erdirecek çalışmayı başlattıklarını belirterek, caddenin Sedat Kirtetepe Caddesi (Atatürk Lisesi Önü) ile Çark Deresi (Çark Mesire Önü) arasındaki yolun 30 gün süreyle ulaşıma kapatılacağını söyledi.

Yağmur suyu tahliye kanalının 700 metre uzunluktaki bir alanda gerçekleştirileceğini ifade eden Rüstem Keleş, şu bilgileri verdi: "Bugün başlayacağımız çalışma ile birlikte Çark Caddesi'ndeki yağmur suyu sorununu çözüyoruz. Bu bölgemizde binlik hat döşeyeceğiz. Bu çalışmanın ardından bu bölgedeki yağmur sularının tamamı hiçbir sorun yaşanmadan Çark Deresi'ne deşarj edilecek. Bu proje trafiğin aksamaması ve vatandaşlarımızın rahatlığı açısından son derece önemli. Çalıştığımız hat, şehir merkezi olması nedeniyle kısmi bir sıkıntıya yol açabilir. Bunun için vatandaşlarımızdan şimdiden özür diliyoruz. Ancak bu çalışma kaçınılmazdı. Biz okulların tatile girmesini beklemiştik. Eğer biz bu çalışmayı yapmazsak yarın vatandaşlarımız büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaklar."

Çalışma süresini 30 gün olarak belirlediklerini kaydeden Keleş, "Ancak elimizden gelen gayreti göstererek en kısa süre içerisinde çalışmayı tamamlamayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, bize bu konuda yardımcı olmaları ve desteklerini bizden esirgememeleridir. Amacımız, sorunlar karşısında kalıcı çözümler üretmektir" dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]