"Çark Caddesi'ndeki tabela vergisiyle Hendek'teki aynı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hendek İlçe Başkanlığı, Hendek’te uygulanan yüksek tabela vergileriyle ilgili yazılı açıklamada bulundu.

İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ” İlçemiz Belediyesi\'nin tabela vergilerini astronomik olarak artırmasının ardından esnafı gezen Hendek Belediyesi görevlileri vergi değer tespitine başladılar. Esnafımız rakamları görünce haklı olarak şikayetlerini dile getirdi. Küçük esnaf zaten günü kurtaramazken bu aşırı tabela vergileri uygulaması canımızı yakıyor diye partimize başvurdular. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Hendek Belediyesi’nin aşırı israfçı ve verimsiz yatırımlarının halka ödettirilmesine karşıyız.”

“Halkımız bilmelidir ki her şeyin bir bedeli var. Yaptık, ettik diye yapılan öğünmelerin bedelini halk olarak biz ödeyeceğiz. Bu yüzden yapılanları doğru değerlendirelim ve buna karşı duran, ilçemizde yerel muhalefeti temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi\'ne kulak verelim. Yarın, Hendek Belediyesi’nin yaptığı aşırı borçlanmaya dayanan ölçüsüz yatırımların bedelini ödemeye takatimiz yetmez. Adapazarı’nda Çark Caddesi’ndeki esnaftan alınan tabela vergisinin aynısını Hendek’teki esnaftan isteyen Hendek Belediyesi’ni insafa davet ediyor ve yanlış karardan dönülmesini talep ediyoruz.” denildi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]