Çark Caddesi'nde bıçaklı saldırı skandalı!

Adapazarı ilçesi Çark Caddesi\'nde bıçaklı saldırı meydana geldi.
 
S.E., A.Y., K.T. isimli üç arkadaş Kafeler sokağının başına geldi. B.K. isimli şahıs üç arkadaşla henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma büyünce B.K. isimli şahıs yanında getirdiği bıçakla birini karın boşluğundan olmak üzere 3 arkadaşı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmayı başardı. Kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldığı öğrenildi.

Polis ekipleri bıçaklı kavgalara karışan şahısları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.
Sakarya’nın Çark Caddesinde dün akşam meydana gelen bıçaklı kavga sonrası Çark Caddesi Güven Timleri ve Resmi Polis ekipleri tarafından yapılan asayiş uygulamasında çevreye rahatsızlık verdiği iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Çark Caddesi üzerinde 3 kişinin bıçakla yaralanması olayı ile ilgili Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Çark Caddesinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Çark Caddesi Güven Timleri ve Resmi Polis ekiplerinin katılımıyla kimlik sorgusu yapan ekipler, çevreye rahatsızlık verdiği iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı. İfadesi alınan şahısların idari para cezası kesildikten sonra serbest bırakılacakları öğrenilirken, Çark Caddesi üzerinde toplanmaları önlemek için tedbirlerin daha da arttırılacağı belirtildi.
 
Öte yandan motorize polis ekipleri, Çark Caddesi üzerinde yaptıkları uygulamada iki kişiyi idari para cezası kesmek üzere gözaltına aldığı öğrenildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]