Çankaya Şampiyonları Ağırladı

5-7 Şubat 2010 tarihlerinde İzmir’de yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda gururumuz olan Büşra Tosun ve Şeyda Burucu Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen’i ziyaret etti.

İstiklal Marşımızı okutarak bayrağımızı göndere çektiren Avrupa Şampiyonu bayan karatecilerimiz Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün sporcusu Şeyda Burucu ve Hendek Belediye Spor Kulübü'nün sporcusu Büşra Tosun antrenörleri Mustafa Solmaz, Nurkan Kayacık ve Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha ile birlikte Çankaya Cumhur Başkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen’i makamında ziyaret etti.
Çankaya Köşkü'nde Mustafa İsen ile görüşen sporcu ve antrenörlerimiz elde edilen başarıyı Ankara’da bulunan Sakaryalı Bürokratlarla paylaştı. Sporcularımız Seyda Burucu ve Büşra Tosun’u makamında antrenörleri ile birlikte kabul eden İsen: Sporcularımızın başarılarında son derece memnun olduğunu ve mutluluk duyduğunu belirterek Sakaryalı olması münasebeti ile ayrıca gururlandığını ifade etti.
Çankaya’da yapılan görüşmenin ardında sporcu ve antrenörlerimiz İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Eski Sakarya Vali Yardımcısı ve Söğütlü Kaymakamlığı görevlerinde bulunarak ilimize hizmet eden Sayın Yusuf Mayda'nın makamında Mayda İle bir araya geldiler.

Yusuf Mayda ile yapılan görüşmede ise aynı zamanda Karate Federasyonu As Başkanı olan Mayda Türk Karatesinin geldiği noktayı gurur ile takip ettiğini takım halinde gelen Avrupa şampiyonluğunda iki Sakaryalı sporcunun payının büyük olduğunu belirterek sporcularımıza günün anısına birer şilt taktim etti.
Yapılan ziyaretlerde kendilerine gerek Sayım Mustafa İsen’in gerekse sayın Yusuf Mayda’nın sporculara olan ilgisi antrenörleri memnun ederken Milli Takımlar Menajeri aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Himet Şaha ise yaptığı değerlendirmede bu hafta içerisinde Ankara’da birçok ziyaretlerde bulunduklarını devlet büyüklerimizin ve bürokratlarımızın sporcularımıza olan ilgisinden son derece memnun olduklarını kendilerine özellikle bizlerle ilgilenen zamanını ayıran Mustafa İsen’e  ve Yusuf Mayda’ya ayrıca teşekkür ederim dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]