Can Gürzap ile 'Etkili Konuşma ve Beden Dili Semineri'

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve 5nokta4 Event işbirliği ile düzenlenecek olan "Etkili Konuşma ve Beden Dili Semineri", yılların tiyatro oyuncusu ve eğitmeni Can Gürzap'ı ilk kez Sakarya halkıyla bir araya getirecek.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve SATSO Genç Girişimciler Kurulu desteği ile şehrimizde sanatın yanı sıra bireysel gelişime yönelik eğitimlere imza atan 5nokta 4Event, "Etkili Konuşma ve Beden Dili Semineri" düzenleyecektir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu, 5Nokta4 Event Management İSM ve Dialog Anlatım-İletişim işbirliğiyle gerçekleştirilecek seminer, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ana Salonu'nda *28 Mayıs 2009 Perşembe günü,* 18:30 - 21:45 saatleri arasında yapılacaktır.

Sözlü ve bedensel iletişim becerilerini arttırarak bireysel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak isteyenlere yönelik hazırlanan seminerde Gürzap, otuz dokuz yıla dayanan birikimlerini paylaşarak bu kapsamda topluluk önünde ya da yüz yüze yapılan konuşmalarda dil, ses, nefes ve bedenin etkileyici kullanım tekniklerini uygulamalı olarak anlatacaktır.

Katılımcılara M.E.B. onaylı ve Can Gürzap imzalı Katılım Belgesi'nin verileceği seminere birçok meslek grubunun yanı sıra bireysel katılım da beklenmektedir.

Sınırlı sayıda yapılacak kayıtlar için *0 554 3947196 - 0 535 3290046* numaralı telefonlardan bilgi alınabilir. Ayrıca seminere katılım formları Değişim Kitabevi'nden temin edilebilmektedir.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]