Çamur At İzi Kalsın

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Sakarya Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli için son günlerde gündeme getirilen akıl almaz senaryoların ters teptiğini belirterek "Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli için çıkarılan böylesine asılsız söylemler bir düzmeceden ibarettir. CHP bu ülkede sadece felaket tellağını çok iyi beceriyor. Davranış ve amaçları 'çamur at izi kalsın'dan ibarettir." dedi.

Üzerinden parti yıpratılmak isteniyor

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Sakarya Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli için başlatılan iftira kampanyası için; "Sayın Şaban Dişli üzerinden, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni (AKP) yıpratmak istiyorlar. Kişileri iyi tanımak lazım. Milletvekilimiz Şaban Dişli az konuşan ancak çok iş yapan bir kişiliğe sahiptir. Milletvekilliğine ilk başladığından bu ana kadar gerek beraber gerekse de halkımızla yaptığı çalışmalarında şahsi hiçbir düşüncesi olmamış, daima genel hizmet anlayışını ön planda tutmuştur." dedi.

Ülkeye hizmet için her zaman beraberiz

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan siyasi çalışmalarda, ülkeye hizmetin daima ön planda tutulduğunu da belirterek "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe başkanımız ve Sakarya AKP örgüt mensupları ile tam bir bütün halinde olduklarını söyledi ve şöyle devam etti: "Birlik ve bütünlüğümüzün en üstünde sayın Şaban Dişli vardır. Hep olmuştur ve olacaktır. Kendisi partimizin kuruluşunda Hollanda'da dünya çapında üst düzey yönetici iken tüm haklarından vazgeçerek hizmet aşkı ile doğduğu memleketinden milletvekili olmuştur. Böylesine hizmet anlayışı içindeki kişilere iftira atmakla hiçbir yere varılamaz. Bizler ülkeye hizmet için her zaman milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli ve AKP ekibi ile beraberiz. Durmak yok yola devam."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]