Camili Yaz Okulu Açıldı

Çocukları kıramayan Başkan Duran ile Vekil Çelik, Yenikent’te horon oynadı.

Başkan Duran; minik futbolculara hediye dağıttı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın açılışı; önceki gün Camili Spor Sahası’nda düzenlenen muhteşem bir sanatçılı programla açıldı.

TÖREN

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yaz Spor Okulları”nın açılışı, önceki gün Camili Spor Sahası’nda yapıldı. Akçaabatlı Şenol tarafından Halk Konserinin de verildiği törende; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ile Milletvekili Hasan Ali Çelik; Camili’nin minik futbolcularına spor malzemesi dağıttı.

KATILIM

Açılışa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AKP Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AKP Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Ada AVM Müdürü Faruk Kahraman, çevre mahalle muhtarları, okul müdürleri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

HEDİYE

Tören alanına Vekil Çelik ile birlikte gelen Başkan Duran, çocukların büyük sevgi seliyle tezahüratıyla karşılandı. Tüm minik sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Duran ve Vekil Çelik, onlara; spor malzemesi (forma, şort, ayakkabı ve futbol topu) dağıttı. Aldıkları hediyeden dolayı memnun kalan ocuklar, Başkan Duran’a teşekkür etti.

HORON

Ardından sahne alan Sakaryalı Karadeniz Sanatçısı Akçaabatlı Şenol (Minik Şenol), söylediği karedeniz türkü ve şarkılarıyla davetlileri güzel bir gün yaşattı. Söylediği hareketli Karadeniz şarkılarıyla herkezi coşturan Akçaabatlı Şenol; çocukların ısrarı üzerine piste gelen, Başkan Duran ve Vekil Çelik’i de çocuklarla birlikte horon oynattı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]