Cami tuvaletinde unuttuğu silahı almaya gitti ama...

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Cami tuvaletinde unuttuğu silahı yerinde bulamadı

13/11/2013 günü müracaatta bulunan N.A., saat 11:00 sıralarında camiinin tuvalet bölümünde unuttuğu  silah ve silaha takılı şarjör ile 14 yada 15 adet fişeği geri almaya gittiğinde yerinde olmadığını belirtmiş, Konu ile ilgili olarak tahkikata başlanmıştır.

Odanın camından kaçtı, geri dönmedi


14.11.2013 günü saat:02.30 sıralarında S.K. öz oğlu olan S.K. isimli şahsın ikametinde odasının camından kaçtığını ve yatağının üzerine geri döneceği ile ilgili not bırakmış, oğlunun başına birşey gelmesi halinde sorumlulardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

Evinde yaptığı tadilat komşusuyla arasını bozdu

12.11.2013 günü saat:17.30 sıralarında Müşteki M.K. isimli şahsın alınan ifadesinde; belirtilen adreste bulunan evlerine tadilat yaptırdıklarını, bu sebeple alt katta yaşayan ve aralarında sorun oluşan M.K.\'ın telefonla tehditte bulunduğunu belirtmiş, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Odun keserken elini kesti


12.11.2013 günü saat 10.00 sıralarında Müşteki A.G.isimli şahsın gönye kesme makinesiyle odun keserken bir anlık dikkatsizliğinden sol el bileğinin üzerini keserek hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış olup konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

İlaç içerek intihara teşebbüs etti


13.11.2013 günü saat 21.00 sıralarında Z.B. isimli şahsın ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiğini, hastanede tedavi altında olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunmadığını anlaşılmıştır. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]