Cağ Kebaplı Bahar Şenliği!

Kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Tokat Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı anısına düzenlenen Artvin Yanıklı Köylüleri 3. Bahar Şenliği, Sakarya İl Ormanı'nda yapıldı.  

Türkiye'nin çeşitli vilayetlerinde görev yaptıktan sonra geçirdiği kap krizi sonrası hayatını kaybeden Tokat Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı'nın destekleriyle kurulan internet sitesi ve gerçekleştirdiği bahar şenlikleri, Artvin Yanıklı köylülerini bir araya getirmeyi sürdürüyor.

Avcı'nın anısına üçüncüsü gerçekleştirilen Bahar Şenliği, Sakarya Arifiye İl Ormanı'nda gerçekleştirildi. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'ye göç eden Yanıklı köylüleri, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Organizasyonu gerçekleştiren Osman, Orhan Avcı ve Casim Çelik, hemşehrilerini ağırlamak için büyük çaba gösterdi. Yöresel yemekler ve tatların ikram edildiği piknikte ses yarışmaları, halk oyunları gösterileri yapıldı, horon oynandı. 

AK Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Yaşar Yazıcı da pikniğe katıldı. Yazıcı, kendisine ikram edilen cağ kebabını büyük bir keyifle yedi. 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]