Caddeler de Bayrama Hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Akyazı'da Süleymaniye Cami'nden hastane sapağına kadar olan alanda orta refüj düzenlenme çalışması gerçekleştiriyor.

Süleymaniye Camii'nden Hastane Sapağı'na kadar olan 1100 metrelik alanda gerçekleştirilen çalışmaların, Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki bütün ilçelere belediye kaynaklarını eşit şekilde dağıttıklarını ve hizmetin en iyisini götürmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Sakaryamızın Büyükşehir sınırları içerisindeki bütün ilçelerine, bütün beldelerine ve bütün köylerine hizmetin en iyisini götürmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalar sayesinde güzel olan şehrimiz çok daha güzel olacak. Biz altyapı sorunlarımızı çözüme kavuşturduk. Üst yapı çalışmalarımızda da önemli sorunları çözdük. Fakat daha yapmamız gereken işler var. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni projelerimiz hizmete girecek. Sakarya; ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle modern şehirler arasına giriyor." dedi.
Kuzuluk Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında teknik bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Erdoğan Şenol, 1100 metrelik alanda orta refüj düzenleme çalışması yaptıklarını söyledi. Erdoğan Şenol, "Başkanımız Aziz Duran'ın talimatıyla burada çalışmalara başladık. Çalışmamız Süleymaniye Camii'nden başlıyor, Hastane Sapağı'nda sona eriyor. Bu alanda 2200 metre bordür döşüyoruz. 1750 metrekare çim seriyoruz. Ayrıca orta refüjlerde süs bitkisi ve çalı dikimi de gerçekleştiriyoruz. Bayrama kadar bu çalışmaları tamamlama gayreti içerisindeyiz. Bu cadde önceki halinden çok daha güzel olacak." dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]