SBB Basketbol ezdi geçti!

TB2L 27. hafta programı kapsamında Serdivan Spor Salonu’nda ağırladığı Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 70-56’lık skorla geçen Büyükşehir Basket, yaklaşan play-offlar öncesi önemli bir galibiyet daha kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 27. hafta programı kapsamında Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımı ile karşılaştı.

Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan zorlu mücadelenin ilk periyodunu 18-20 geride kapatan Büyükşehir, maçın ilk yarısını 36-30 önde kapattı. Maçın 3. çeyreği ile birlikte dış atışlarda başarılı bir istatistik yakalayan Büyükşehir Basket, son çeyreğe 49-43’lük skor avantajı ile girdi.

Zaman zaman iki takımda hakemin verdiği kararlara itiraz etti ve tansiyon yükseldi. Mücadelenin son bölümünde ise oyun disiplininden kopmayan Büyükşehir Basketbol Takımı parkeden 70-56’lık galibiyetle ayrıldı.

Büyükşehir’de 19 sayı üreten yeni transfer Trevon Hughes, maçın en skorer ismi oldu.

Maçı takip edenler arasında Kulüp başkanı Akgün Altuğ ile birlikte SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul\'da vardı 

Maç Sonunda Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı koçu Mustafa Derin, takım menejeri Cavit Akova ve kaptan Onur SakaryaRehberim.com\'a özel açıklamalarda bulundular.

İşte takımımızın birbirinden güzel basketleri;  

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]