Büyükşehir'den Kocaali'ye, 42 milyon TL'lik yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilçe yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde altyapı çalışmalarına başladıklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tüm ilçelerinde modern altyapı inşa ediyoruz. Bu kapsamda Kocaali’ye, yaklaşık 42 Milyon TL’lik yatırımla kanalizasyon hattı ve atık su arıtma tesisi kazandırıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’nin atık su sorununu çözüme kavuşturmak için 41 Milyon 909 Bin TL’lik atık su yatırımı gerçekleştiriliyor. Konu hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kocaali ilçemizin atık su sorunu çözüme kavuşturmak için 42 milyon TL’lik yatırım gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında Kocaali’ye 44 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve bir de atık su arıtma tesisi inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kanalizasyon hattı ve atık su arıtma tesisiyle çevreye daha duyarlı bir Kocaali inşa edeceklerini açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Kocaali’ye gerçekleştirdiğimiz altyapı yatırımıyla ilçemiz modern altyapıya kavuşacak. Kocaali ve Karadeniz bu yatırımlarla çok daha temiz bir hale gelecek. Yatırımlarımızı Kocaali’nin 50 yıllık nüfus geleceğine göre belirledik. Altyapı yatırımlarıyla uzun yıllar Kocaali’de atık su sorunu yaşanmayacak. Projenin çalışmalarına başlandı. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak Kocaalilerin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]