Büyükşehir'den amatör kulüplere malzeme yardımı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası final maçını izledi ve 2’nci amatör takımlarına malzemelerini dağıtarak başarılar diledi.

Ferizlispor ile oynadığı final müsabakasını kazanan Karaaptiler Akınspor, Başkanlık Kupası Şampiyonu oldu ve Başkan Zeki Toçoğlu’ndan törenle kupasını aldı.

6’ncısı düzenlenen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası final müsabakası, 2’nci amatör küme takımlarına malzeme dağıtımı ve süper amatör lige yükselen 6 takıma kupa ve madalya töreni gerçekleşti. Törene, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan ile ASKF Başkanı Hüseyin Kama katıldı.

Başkanlık Kupası’nda finale yükselen Ferizlispor ile Karaaptiler Akınspor arasında çekişmeli bir maç oynandı. İlk yarısı 1 - 0 Akınspor üstünlüğüyle biten maçta 90 dakika sonunda taraflar 2-2 berabere kaldı ve maç penaltılara gitti. Penaltılarda üstünlük kuran Karaaptiler Akınspor, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası’nın sahibi oldu. Başkan Zeki Toçoğlu turnuvaya katılan takımları tebrik ederken şampiyon takıma kupasını teslim etti.

10 amatör takımına malzeme yardımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi amatör kulüplere olan tam desteğini sürdürüyor. Gecede ayrıca Başkan Toçoğlu, 2’nci amatör küme takımlarına malzemelerini teslim etti. Temsili olarak 10 amatör küme takımı yöneticisi malzemelerini Belediye Başkanlarından aldı. ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]