Büyükşehir Meclisi terörü lanetledi

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını Büyükşehir Meclisi olarak lanetliyoruz. Yapılan bu menfur saldırı milletçe hepimizi yasa boğdu. Bu elim olaylara inat birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İlave 4 madde ile 51 gündemin meclis üyelerinin onayına sunulduğu toplantıda Başkan Toçoğlu, haftasonu Ankara’da gerçekleşen ve 97 kişinin ölümü ile sonuçlanan terör saldırısını Büyükşehir Belediye Meclisi olarak lanetlediklerini söyledi.

"Kardeşliğimizi Koruyacağız"

Başkan Toçoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını Büyükşehir Meclisi olarak lanetliyoruz. Yapılan bu menfur saldırı milletçe hepimizi yasa boğdu. Bu elim olaylara inat birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak. Kardeşliğimize kast eden şer odaklarına kardeş kalarak cevabımızı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Ekim Meclisi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda ilave 4 madde ile 51 gündem meclis üyelerinin oylarına sunuldu. İlk 32 madde komisyondan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi. 33 ve 41. madde dahil toplam 9 madde ile 48 ve 51. maddeler arasındaki 4 madde İmar ve Bayındırlık Komisyonuna, 42. madde ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi. 43 ve 47. maddeler arasındaki 5 madde ise oy birliği ile kabul edildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]