Büyükşehir, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi\'nde, ilk üç maçını kazanarak galibiyet serisi oluşturan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, liderliğini sürdürdü.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, ligin ilk haftasında konuk oldukları Best Balikesir\'i 91-77, 2. haftasında sahalarında Afyon Belediyespor\'u 98-66\'lık skorlarla geçtiklerini, bu hafta deplasmanda Socarspor\'u 82-67 yenerek ligdeki ilk üç maçlarında 6 puana ulaştıklarını bildirdi.

Hedeflerinin Türkiye Basketbol Ligi\'ne çıkmak olduğunu vurgulayan Altuğ, "Bu hedef için play-off\'a kadar bütün maçlarımızı almayı hedefliyoruz. Play- off\'ta ne kadar ön sırada olursak o kadar avantajlı olacağımızı bildiğimizden her maçı ciddiye alıyoruz. Çalışıp, çabalayıp 1. Lig\'e çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.   

Altuğ, 28 Ekim Salı günü Mamak Belediye Ankara DSİ\'yi konuk edeceklerini, Sakaryalılardan destek beklediklerini dile getirerek, "Atatürk Spor Salonu\'na İnşallah bu maçı da taraftarımızın desteğiyle alacağız ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]