Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı'ndan transfer

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Koç Mustafa Derin’in ardından ilk sözleşmeyi başarılı sporcu Kadir Çıpa’ya attırdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2014-2015 Sezonu’nda Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Basket, kısa süre önce deneyimli çalıştırıcı Mustafa Derin ile sözleşme imzalamıştı. Güçlü bir takım kurma hedefinde olan Büyükşehir, ilk transferini yaptı. Geçtiğimiz sezon Adanaspor formasını giyen 2,05’lik forvet oyuncusu Kadir Çıpa Büyükşehir’li oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen törende, sporcu Çıpa ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Programın ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Bu sene geçtiğimiz seneye göre çok daha güçlü bir takım oluşturacağız. Hocamız Mustafa Derin’in ardından ilk transferimizi yaptık. Forvet oyuncusu Kadir Çıpa ile anlaştık. İnşallah Çıpa’nın takımımıza çok önemli katkıları olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun destekleriyle çıktığımız bu yolda İnşallah her geçen gün başarı çıtamızı yükselteceğiz. Teknik heyetimizle yeni sezon çalışmalarına devam ediyoruz. Yeni transferimizin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başarılı sporcu Kadir Çıpa ise Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı formasını giyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Adana’da forma giydim. Daha önce’de BEKO Basketbol Ligi’ne yükselen Trabzonspor’da görev yapmıştım. Yeni takımıma da katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Mustafa Derin hocam ile çalışacak olmaktan çok mutluyum. İnşallah benim için ve takımım için hayırlısı olur” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]