Büyükşehir Belediyesinin Eğitim Seminerleri Sona Erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen personel eğitim programı tamamlandı.  

1 Ekim tarihinde başlayan ve toplam beş hafta süren eğitim programlarında alanlarında uzman kişiler tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline eğitim verildi.

Personel eğitim programı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş'un “Organizasyon Kültürü ve Kurumsallaşma” konulu semineriyle son buldu.
Yeniliği Yakalamayı Amaçlıyoruz

Seminer programını değerlendiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar, “Gerçekleştirdiğimiz seminer programımızla personelimizin çağa uygun, modern yönetim anlayışlarından haberdar olmasını ve yeniliği yakalamasını amaçlıyoruz. Farklı alanlarda verilen eğitimler sayesinde personelimizin daha dinamik ve sorunlar karşısında pratik çözümler üretmesini sağlıyoruz. Bundan sonra ki süreçte de eğitim programlarımız artarak devam edecek” dedi.
Eğitim programında şu isimler ders verdi; “Hamza Al - Yönetimde Çağdaş Yaklaşımlar, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Lütfü Şen - Yönetimde Etik, Yrd. Doç. Dr. Nurullah Altun - Kamu İhale Mevzuatı, Prof. Dr. Musa Eken - Stratejik Yönetim, Yrd. Doç. Dr. Temel Gürdal - Kamu Mali Yönetimi, Rıza Ünsal - Yeni Denetim Anlayışı ve İç Denetim, Prof. Dr. Serkan Bayraktaroğlu - Yönetim Becerileri Geliştirme, Yusuf Özkan Özburun - İletişim ve Halkla İlişkiler, Dr. Bülent Baler - İş Sağlığı ve Güvenliği, Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş - Organizasyon Kültürü ve Kurumsallaşma.”
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]