Büyükşehir Belediyesinin Dünyaya Açılan Yeni Kapısı

23 Ağustos pazar günü İstanbul Bağcılar Spor Kompleksi'nde yapılan yıldız, ümit,genç ve 21 yaş altı milli takım seçmelerinde genç bayanlar + 59 kg’da seçmelere katılan Şeyda Burucu tüm rakiplerini geride bırakarak Büyükşehir Belediye Spor Karate takımının son dönemlerde elde ettiği en önemli başarılardan birinin sahibi oldu.

Şeyda Burucu bu başarısı ile 3-4-5 Eylül tarihlerinde Sırbistan'da yapılacak Akdeniz ülkeleri şampiyonasında, 3-4 Ekim tarihinde Balıkesir'de yapılacak olan gençler balkan şampiyonası ve 12-13-14-15 Kasım tarihlerinde Fas’ın Rabat şehrinde düzenlenen 2009 Gençler Dünya Şampiyonası'nda ilimiz adına ülkemizi genç bayanlar +59 kg. temsil  etme hakkı kazandı.

Ard arda yapılacak olan bu şampiyonalarda ülkemiz adına ilimizi temsil edecek olan Şeyda Burucu ilk olarak Sırbistan'da yapılacak Akdeniz şampiyonasına katılmak üzere Silivri Trakya Grand Hotel'de yapılan milli takım kampına katıldı.

Milli Takımda Kalıcı Olmak İstiyor

Şeyda Burucu hedefinin ilk olarak yapılacak olan Akdeniz şampiyonası olduğunu daha sonra ise Balıkesir'deki balkan şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edip asıl hedefinin kasım ayında Fas‘ta yapılacak gençler dünya şampiyonasında tüm dünyada ülkemi ve ülkemizde ise Sakarya'yı en iyi şekilde onurlandırmak istediğini belirterek bunun için eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirip çok çalışarak milli takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Antrenörleri Mustafa Solmaz ve İsmail Yılgın ise büyükşehir belediye spor kulübünün son dönemlerde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma rağmen özverili çalışmalarının devam edeceğini her ne olursa olsun Sakarya'ya hizmet etmek ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin adını daha yukarlara taşımak için var gücüyle çalışmaya devam ettiklerini bunun meyvelerinide bu yıl Şeyda Burucu ile aldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye sporun daha iyi yerlerde olabileceğini bunun için ellerinden gelen her türlü fedakarlığa hazır olduklarını sporcuları ile gurur duyduklarını söylediler..

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]