Büyükşehir Belediyesi'nden Öğretmenlere Karanfil

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde SAMEK’te çalışan öğretmenleri düzenlediği yemekte bir araya getirdi.

Ormanpark’ta verilen yemeğe SAMEK’te görev yapan tüm öğretmenler katıldı. Başkan Vekili İrfan Sezer günün önemini belirten konuşmasında “Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Yeni nesillerin yetiştirilmesinde sizlerin emekleri göz ardı edilemez. Yeni nesil sizlerin ellerinde şekilleniyor. Sizlere bu kutsal mesleği bir ömür boyu yapmanızı tavsiye ediyorum. Bugün burada bulunamayan Başkanımız Aziz Duran’ın da sizlere selamları var. Büyükşehir Belediyesi her zaman eğitimcilerin yanında olmuştur. Eğitimcilerimiz ne zaman bir sıkıntı ile karşılaşırlarsa ilk gelecekleri adresin Sakarya Büyükşehir Belediyesi olduğunu bilirler. Büyükşehir Belediyesi olarak birçok okul bahçesini asfaltladık ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdik. Lavabosu olmayan okullarda lavabo yaptıracağız.  Eğitim kurumlarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aziz Duran’ın tebriklerini ileten İrfan Sezer, eski bir eğitimci olarak öğretmenler gününü en samimi duyguları ile kutladığını ifade etti. Başkan Vekili İrfan Sezer masaları dolaşarak, bütün öğretmenlere günün anısına karanfil verdi. Birbirleri ile sohbet eden öğretmenler yemeğin ardından SAMEK öğretmenlerinin gitar ve saz eşliğinde verdikleri mini konserle gönüllerince eğlendiler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]