Büyükşehir Belediyesi'nden internet sitesi anketi

Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi’nin yeni ara yüzü için anket çalışması başlatıldığını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak yeni internet sitemizi halkımıza soruyoruz. Anket için 3 alternatif belirledik. Sitemizin yeni hali hangisi olsun?” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi’nin yeni ara yüzü için anket çalışması başlatıldığını duyurdu. Daha önce şehir içi raylı sistemin adını ADARAY, Sanat Galerisi’nin adını Sakarya Sanat Galerisi ve Konser Salonu’nun adını Ziya Taşkent Konser Salonu olarak belirleyen Sakaryalılar, başlatılan anket çalışmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi’nin yeni ara yüzünü belirleyecek.

Karar sizin

Başkan Zeki Toçoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden tüm Sakaryalıları hazırlanan ankete oy kullanmaya davet etti. Toçoğlu, “Büyükşehir olarak internet sitemizi yeniliyoruz. Bununla ilgili anket yapıyoruz. 3 alternatif geliştirdik. Karar sizin” ifadelerine yer verdi. Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi’nin yeni ara yüzü için oy kullanmak isteyen vatandaşlar www.sakarya.bel.tr adresinde yer alan linki tıklayarak oy kullanabilecek.

 

 

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]