Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı 8'de 8 yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 9. hafta maçları kapsamında evinde karşılaştığı Yeşilyurt’u, başlama atışından itibaren skor üstünlüğünü elinde tutarak 91-71 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Ali Burgul, “Buraya belirli bir hedef doğrultusunda geldik. Hedefimiz ikinci lige çıkmak, bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 9. hafta mücadeleleri kapsamında Yeşilyurt ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Vali Mustafa Büyük, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Büyükşehir Bürokratları ile sporseverler ilgi ile takip etti.

Ligde yoluna yenilgisiz devam eden Büyükşehir, karşılaşmaya hızlı başladı. Başlama atışından itibaren skor avantajını elinde tutan ve rakibine öne geçme fırsatı vermeyen Büyükşehir Basket, ilk yarıyı 47 - 35 üstünlükle kapattı. İkinci yarıda da sergilediği muhteşem performansına sürdüren, hızlı hücumları ve dış atışları iyi değerlendiren Büyükşehir Basketbol Takımı, Yeşilyurt’u 99 - 71 mağlup ederek, ligde oynadığı 8. maçını da kazanmış oldu.

Kaptan: "
İyi bir maçı geride bıraktık"

Maçın ardından galibiyeti değerlendiren Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takım Kaptanı Cihan Deliçay, “İyi bir maçı geride bıraktık. İnşallah ligi lider bitireceğiz. Çok iyi çalışıyoruz, hedefimiz bir üst lige çıkmak” ifadelerini kullanırken; İkinci Kaptan Onur Cumhur Aksoy, “Maç maç hedefimize doğru ilerliyoruz. İnşallah sezon sonunda bir üst lige çıkacağız” dedi.

Oyuna giren her oyuncunun maçın hakkını verdiğini belirten Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ali Burgul, “Hızlı oyunda ve sette istediğimiz her şeyi yaptık. Gurubumuzu birinci bitirmek istiyoruz. Diğer rakiplerimizden iki galibiyet fazlamız var. Gurubu lider tamamlamak, kuralar için de avantaj sağlayacak. Oynattığımız her oyuncu maçın hakkını verdi. Buraya belirli bir hedef doğrultusunda geldik. Hedefimiz bir üst lige çıkmak, bu doğrultuda çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]