Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Bağımsız Aday Oldu

Bağımsız Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mehmet Adıgüzel, halktan gelen talep doğrultusunda aday olduğunu söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olarak başvuran Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Adıgüzel, başvurusunun ardından ilk ziyaretini Sakarya İHA Bölge Müdürlüğü'ne yaptı. İHA Muhabiri Recai Yüksel ile görüşen Adıgüzel, halktan gelen talep doğrultusunda bağımsız aday olduğunu ve güzel bir demokrasi süreci olacağını söyledi.

Adıgüzel, açıklamasında, "Adaylık başvurusunu yaptım. Sakarya'ya hayırlı uğurlu olsun. Yarışacağımız bütün adaylara siyasi partilerin adaylarına diğer bağımsız aday arkadaşıma başarılar diliyorum. Güzel bir demokrasi şöleni olacak. 30-35 gündür bir süreç başlattık. Bu sürecin sonunda bağımsız aday olmaya karar verdik. Bu kararı yalnız başına vermedik halktan destek aldık. Bizi desteklediler siyasi partilerden bıktıklarını söylediler. Kendilerine yakın görmediklerini, bağımsız bir aday çıkarsa destekleyeceklerini belirterek, bizi teşvik ettiler. Biz de bu yönde onların kararlarına saygı duyduk. Bağımsız aday olduk. Seçim çalışmasına girdik. Koordinasyon içinde çalışacağız. Güzel keyifli bir çalışma olacak. Bağımsız adaylık zor bir süreç ama halktan büyük destek var. Kendimizi hazır hissediyoruz. İnşallah Sakarya kazanır" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]