Büyükşehir Basketbol Takımı yine kazandı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi 6’ncı hafta müsabakaları kapsamında karşılaştığı rakibi Socar Petkimi, taraftarın muhteşem desteği ile 67-51 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi’nde en önemli maçlarından birini galibiyetle tamamladı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Vali Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ile çok sayıda sporsever ilgiyle takip etti.

Karşılaşmayı iyi bir başlangıç yapan Zafer Çavuşoğlu’nun öğrencileri ilk yarıyı 37-22 önde tamamladı. İkinci yarıda da mücadelesini sürdüren, ribauntlarda üstünlük sağlayan Sakarya Büyükşehir; bir ara Socar Petkim’in dış atışlardan farkı eritmesine engel olamasa da taraftarın muhteşem desteği ile karşılaşmadan 67-51 galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin sonunda salonu dolduran sporseverler, Büyükşehir Basketbol Takımı’nı ayakta alkışladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]