Büyükşehir Basketbol Takımı sahasındaki ilk maçına çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyespor profesyonel Basketbol Takımı, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde ilk iç saha maçına çıkıyor.

Lig’de 7. grupta yer alan Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta maçlarında deplasmanda karşılaştığı Bahçelievler Belediye’yi iyi bir oyunla, 66 - 76 mağlup etmişti. EBBL’de 3. hafta maçlarındaki rakip ise Çayırova Belediyespor. Fikstür kapsamında bu hafta Çayırova Belediyespor ile karşılaşacak Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar devam ediyor. Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Geçtiğimiz haftayı, iyi bir oyunla galip kapattık. Takımımız, Baş Antrenörümüz Ali Burgul nezaretinde Cumartesi günü oynayacağımız maçın hazırlıklarına devam ediyor. İnşallah, ilk iç saha maçımızdan da galibiyetle ayrılacağız” dedi.

"Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz"

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Büyükşehir Belediyespor ile Çayırova Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmaya tüm Sakaryalıları davet eden Altuğ, “9 Kasım Cumartesi günü ilk iç saha maçımıza çıkıyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Şehrimizdeki ilk resmi maçımız ve bu maçı kazanmak istiyoruz. Basketbol branşında oluşan eksikliği tamamlamak, şehrimizde yaygın bulunan basketbol ilgisini kitlelerle buluşturmak amacıyla çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Tüm Sakaryalıları, Cumartesi günü oynanacak maçta, basketbol takımına sahip çıkmak üzere Atatürk Kapalı Spor Salonu’na davet ediyoruz” diye konuştu.

EBBL’de 3. hafta maçlarında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Çayırova Belediyespor’u ağırlayacak. 9 Kasım Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 17.00’da başlayacak. Seyirciler maçı ücretsiz izleyebilecek.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]