Büyükşehir Basketbol Takımı 2. Lig yolunda

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2. Lige çıkacak son iki takım arasına girme mücadelesinde rakibi Boluspor’u 70-68 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nu dolduran Sakaryalı sporseverler bu tarihi ana eşlik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, deplasmanda devirdiği Boluspor’u karşılaşmaların ikinci ayağında da 70-68 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vali Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ve Sakaryalı spor severler ilgi ile takip etti.

Salondan muhteşem destek

Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir, ilk yarıyı 35-32 önde kapattı. Çok çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında ise salonu dolduran sporseverlerin desteğini arkasına alan Zafer Çavuşoğlu’nun öğrencileri, sergilediği üstün performans ile sahadan 70-68’lik üstünlükle ayrıldı. Büyükşehir sporcuları  maçın sonunda galibiyet sevincini taraftarlarla paylaştı. Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, 2. Lige yükselme yolunda çok önemli bir virajı geride bıraktıklarını belirterek, Atatürk Spor Salonu’nu dolduran, takımı yalnız bırakmayan Sakaryalılara teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]