Büyükşehir Baketbol Takımı yeni sezonu açıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan profesyonel Basketbol Takımı, yeni sezonu açıyor.

Açılış programı kapsamında sporcuların ve teknik heyetin sahaya ineceği güzel bir başlangıç gerçekleştirileceğini belirten İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, “Basketbol takımımızın ilk olarak bölgesel lige, ardından da BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmesini amaçlıyoruz. Bu sürece katkı sağlayan Basketbol Şube Başkanı Akgün Altuğ ve yönetiminde yer alan değerli isimlere de teşekkür ediyoruz. Ayrıca sağladıkları tüm desteklerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hazırlıklar devam ediyor


Gerçekleştirilecek yeni sezon açılış programı hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, “Yaklaşan zorlu sezon öncesi takımımızın hazırlıkları devam ediyor. Sporcularımız hızlı bir adaptasyon süreci geçirdi. Spor kültürünün oluşturulması ve Türkiye ve Dünya’ya yetenekli sporcuların kazandırılması için profesyonel anlamda bir basketbol takımı kurulması çok önemliydi. Sakaryamız adına bir ilki gerçekleştirmenin de haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hedef BEKO Basketbol Ligi


Hedeflerinin kararlı adımlarla BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmek olduğunu dile getiren Bayraktar, “Çok iyi ve hedefleri olan bir yönetime sahibiz. İnşallah yeni sezon açılış programı ile hem sporcularımızı hem de teknik ekibimizi Sakaryalı sporseverlerimize tanıtacağız. Yeni sezonun habercisi olan sezon açılış programımızı 4 Eylül Çarşamba günü, saat 18.00’da, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriyoruz. Tüm sporseverleri bu anlamlı günde sevincimize ortak olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]