Büyük Coşkunlar, Türkiye genelindeki distribütörleriyle bir araya geldi

Büyük Coşkunlar’ın Ana bayileri Sakarya’da

Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası yönetimi; Türkiye genelinde ürünlerinin satışını yapan ana bayileri ile bir araya gelerek, 2014 yılının kapanışını, 2015 yılı içinde yeni ürünler ve projeler hakkında da durum değerlendirmesi yaptı.

Türkiye genelinden katılım

Türkiye’nin havai fişek ve piroteknik oyuncak alanındaki ilk ve tek öncüsü olan MÜSİAD Sakarya Şubesi üyesi Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası yönetimi; Limapark Otel’de Türkiye genelinde ürünlerinin satışını yapan ana bayileri ile bir araya geldi. Büyük Coşkunlar’ın Ankara, Antalya, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Trabzon ve Şanlıurfa’dan gelen Distribütör’ün katıldığı toplantıda; 2014 yılının sezon kapanışı, 2015 yılının da sezon açılışı gerçekleşti.

Yeni ürünler bayilere tanıtıldı

Ana bayileriyle 2014 yılını değerlendiren Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Coşkun, Büyük Coşkunlar Genel Müdürü ve MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Genel Koordinatör Fatih Coşkun ile Satış ve Pazarlama Müdürü Hüdai Şansal, bayilerin 2015 yılı beklentilerini de dinledi. Toplantıda ayrıca bayilere, Büyük Coşkunlar’ın gök bombaları, gece ve gündüz gösteri bataryaları, volkan, şelale ve maytap ile ilgili yeni ürünlerini de tanıtıldı. Toplantı sonrasında, bayilere teşekkür ve başarı plaketi takdim edildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]