Büyük Coşkunlar 80 çocuğu daha sünnet ettirdi

Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nın 4. Geleneksel Sünnet Şöleni; her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleşen İftar Programı ile birlikte Hendek Yukarı Çalıcak Köyü’ndeki fabrika alanında düzenledi.

İlahiler eşliğinde, davetlilere İftar verildiği şöleninde; havai fişek altında 80 çocuk sünnet ettirildi.

İlkini geçen yıl Sakarya’nın Hendek İlçesine bağlı Yukarı Çalıcak Köyü’ndeki fabrika alanında 150 çocuk, ikincisini de 100 çocuğu, üçüncüsünü de 120 çocuğu sünnet ettirilmesiyle gerçekleştiren Büyük Coşkunlar Pıroteknik Kimya Oyuncak ve Havai Fişek Fabrikası; 4. Geleneksel Sünnet Şöleni’ni, çok sayıda davetlinin katılımıyla İftar Programı’yla gerçekleştirdi.

Büyük Coşkunlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Coşkun ve Genel Müdür Yaşar Coşkun’un ev sahipliğinde gerçekleşen, Kuran’ı Kerim’den ayetlerin okunduğu ve ilahilerin yankılandığı sünnet şölenine; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, MUSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay Sakarya Şube Ahmet İşgüzar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, işadamları, aileler ve çok sayıda davetli katıldı. Grup Mübarek’in ilahileri ve semazenlerin ayrı bir renk kattığı şölen nostalji havasında geçti. Çocuklar için oyun parkı kurularak, pamuk helva, allı güllü ve dondurma dağıtıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]