Büyük Buluşma Bugün!

12 ilde yapılması planlanan, bilişim sektörünün sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışılacağı toplantıların üçüncüsü 30 Nisan’da Sakarya'da yapılacağı bildirildi.

SABİDER (Sakarya Bilişim Sektörü Derneği) ve TUBİFED yönetim kurulu başkanı Nahit GÖK, bilişim sektörünün sorunlarının tartışılacağı toplantılarda, Türkiye'de bilişim sektörünün 2009 vizyonunu ortaya çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Sektörün Yıldızı

TÜBİFED ve TÜBİDER’in ortaklaşa düzenlediği Sektörvizyon-2009 organizasyonu kapsamında 12 ilde toplantılar yapılmasının planlandığını ifade eden GÖK, şunları söyledi: ''Bu önemli organizasyon Konya ve Gaziantep’ten sonra Sakarya’da yapılacaktır. Panel, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecektir. Panele Microsoft, İntel, Panda yazılım ve Penta firmalarının temsilcileri panelist olarak katılım sağlayacaklardır. Panelde Sakarya'da bilişim sektöründe üretim yaparak ulusal pazara ürün satışı gerçekleştiren 3 firmaya 'Sektörün Yıldızı' ünvanıyla ödül verilecek. Ayrıca bir kişiye de 'Onur Ödülü' verilecek.''

Uzman Kişiler Sunum Yapacak

GÖK, Sektörvizyon-2009 toplantılarında, sektörde dövizden Türk Lirasına geçilmesi, garanti şartları ve satış sonrası hizmetler, mesleki standartlar, eğitimler ve sertifikasyonlar ile kanalın mağazalarla rekabette sorunu gibi sektörün önemli konularının ele alınacağını vurgulayarak, toplantıda alanında uzman kişilerin bilişim sektörüyle ilgili sunumlar yapacağını bildirdi.

GÖK, Sektörvizyon-2009 Sakarya  toplantısına bilişim sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerini, resmi veya özel kurumların bilişim sorumlularını ve bilişim sektörüne ilgi duyan herkesi bekliyoruz dedi.

Sektörvizyon-2009 toplantılarına katılım için www.sektorvizyon.org adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]