Büyük Birlik Partisi'nden TÜMSİAD'a ziyaret

Büyük Birlik Partisi, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)’ı ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi, Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi\'ne ziyarette bulundu. Büyük Birlik Partisi Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Bayrak, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Melahat Üzgün Çakır, Serdivan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şensoy, Karapürçek Belediye Başkan Adayı Onur Erkul’u, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve yönetim kurulu üyeleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı.

Tüm siyasi görüş ve düşüncelere, siyasi partilere eşit mesafede olduklarını kaydeden TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, BBP Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun gönüller de yaşadığını kaydederek “BBP’yi sevmiyorum, yakın bulmuyorum” diyen yoktur diye düşünüyorum. Büyük Birlik Partisinin duruşu, ortaya koyduğu değer, davası biz Müslüman iş adamların düstürüne hayli yakın ve benzer. Umarız, seçimler de başarılı olurlar. Bu vesileyle tüm siyasi partilerimize seçimlerde başarılar diliyorum. Sakarya BBP Belediye Başkan Adayları ve meclis üyeleri hayli donanımlı ve gençlerden oluştuğunu görmekteyiz. Eksiklikler noktasında tespitlere ve yaklaşımları doğru.  Projelerini de olumlu ve yerinde bulduk. BBP’nin seçimler de alacağı oy un dışında, ortaya koydukları duruş, ahlak, dürüstlük noktasında takdir kazanmış bir siyasi yapılanma. Seçimlerde oy oranlarının da artacağı görüşündeyim. Bu da önemli bir kazanım olacağını, ülkemize fayda getireceği görüşündeyim.  Ülkemiz ve şehrimiz adına seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek iyi dileklerde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bayrak da, Muhsin Yazıcıoğlu’nun, öldürülmesiyle alakalı yakın zamanda basına bazı belgelerin ve şaibelerle alakalı bir takım haberler yansıyabileceğini ifade ederek “Herkesin merak ettiği Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu dosyasıyla ilgili sıcak gelişmeler oluyor. Çok yakın zamanda bir takım belgeler ve delillerin dışında, araştırmalarla ilgili bazı gerçekler medyaya yansıyacağını düşünüyoruz. BBP hep gönüller de ve herkesin 2.partisi olarak gözüküyor. Biz bu algıyı kırarak alternatif olduğumuzu göstermek istiyor, Hak, halk için hizmete talip olduğumuzu anlatıyoruz. Biz Muhsin Başkanın dava arkadaşları, yol arkadaşlarıyız. Ruhu bizlerle ve bizler o yolu temsil eden kişileriz. Bu seçimlerde yapılan anketler, aldığımız izlenimlere göre önemli bir yükseliş içindeyiz. “Bu eller harama değmemiş, hainlik yapmamış, tertemiz, tutun ellerimi” diyen Muhsin Başkanımızın elleri gibi bizlerinde elleri tertemiz. Vatandaşlarımız oy versin vermesin başımızın tacı ve biz davamızdan da asla vazgeçmeyeceğiz. Şehrimiz için güvenli yapı sistemi ve nitelikli yapı, kentsel dönüşüm, trafik sorununa çözüm gibi çok önemli hayata dair projelerimiz var. İnsan güvenliği için, yapı güvenliği sözleriyle yola çıktık. Şehrin yataya büyümesi tarım alanlarına zararı çok büyük. Uzun vadede büyük tehlike bekliyor. Tarım alanları katledilmesin. Biz Belediye Başkanı olursak Tarım, Hayvancılık Daire başkanlığı kuracağız” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]