"Bütün İlçelere Eşit Hizmet Vermeye Çalışıyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Akyazı ilçesini ziyaret etti.

Başkan Aziz Duran, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile birlikte büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Süleyman Paşa Camii çevre düzenlemesi ve otopark inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Akyazı'nın hızla gelişen bir ilçe olduğunu ifade eden başkan Duran, “Akyazımız Sakarya'nın hızla büyüyen ve değişen ilçelerinden birisi. Büyükşehir olarak sınırlarımız içinde yer alan her yere eşit hizmet götürme gayreti içersindeyiz. Akyazımızda hizmetler payına düşeni alıyor. İlçenin büyük sorunları aslında ortadan kalktı. Artık çevre düzenlemesi ve parkların yeşillendirilmesi gibi üst yapıdaki hizmetlere geçtik. Gazi Süleyman Paşa Cami'nin çehresini de değiştiriyoruz. 170 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan çevre düzenlemesinin içerisinde, şadırvan, tuvalet ve otoparkta yer alacak. Bilindiği gibi burası ilçenin en merkezi yeri. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Her Geçen Gün Modernleşiyoruz

Akyazı'nın yapılan yatırımlarla geliştiğini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise,  “İlçemiz son yıllarda hızlı bir değişim yaşıyor. Bu değişimde Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ve Başkanımız Aziz Duran'ın katkıları çok büyük. Büyükşehirin ilçemize verdiği destekle altyapı, yol, su konusunda problemlerimizi hallettik. Kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Akyazımız her geçen gün daha modernleşiyor. Başkanımız Aziz Duran'a ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Biz Halkın Hizmetkarıyız

Başkan Aziz Duran, incelemelerinin ardından ilçe merkezindeki esnafları ve kahvehaneleri ziyaret etti. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Aziz Duran, istek ve şikayetleri tek tek not aldı. Vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını ifade eden Başkan Duran, “Hiçbir zaman makamında oturan bir belediye başkanı olmadık. Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Biz kendimizi halkın hizmetkarı olarak görüyoruz” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]