Burası Gölet Değil Bir Mahalle!

MHP Erenler Belediye Başkan adayı Ali Çiftçi, Bağlar Mahallesi Güzeltepe mevkiinde göl şeklinde oluşan su birikintisine tepki göstererek, "Erenler'de sağlık işte bu kadar önemli" dedi.

MHP Erenler Belediye Başkan adayı Ali Çiftçi, Bağlar Mahallesi Güzeltepe mevkiinde oturan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Çiftçi, "Sizlerin de gördüğü gibi yağan yağmur nedeniyle okul yolu ve evlere giden yol sular altında kalmış. Altyapı bitti diyenler bunları görmüyor mu? Bu yağmurlar yazın yağsaydı, bu gölette çocuklar yüzerdi ve türlü hastalıklara yakalanırdı. Bir de Erenler halkının sağlığını düşünüyoruz diyerek açıklama yapıyorlar. Bu nasıl düşünme? Çocuklarımız okula giderken ayakları su içinde kalıyor. Bu nasıl anlayış? Buradaki vatandaşlarımız bizleri çağırdılar. Dertlerini anlattılar. Biz de seçimleri kazandığımız takdirde dertlerine derman olacağız" dedi.

Erenler Tatilya

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Ali Çiftçi, "Sizlere olta alıp burada balık tutturmak isterdim. Ama ben sizlerin sağlığını düşünüyorum. Sizler için Erenler Tatilya projemiz var. Okullar kapandığı zaman sizler oraya gelip tatilinizi yapacaksınız" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]