Buluntu Bebek Tecavüz Olayını Ortaya Çıkardı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bulduğu bebeği polis merkezine getiren kişinin davranışlarından şüphelenen polis, bir tecavüz olayını ortaya çıkardı.

İddiaya göre F.D. (30), Seyirtepe bölgesinde ağlama sesi üzerine çalılıklar içinde bir erkek bebek bulduğunu belirterek, polis merkezine gitti. Henüz 3 günlük olan bebeğin vücudundaki çizikler ve bulunduğu belirtilen yerin yerleşim merkezinden uzak olmasının yanı sıra şahsın davranışlarından şüphelenen polis, olayla ilgili araştırma başlattı. Polis tarafından sorguya alınan F.D., ifadesinde bebeği baldızı S.Ç'nin (18) doğurduğunu ancak kimseye söylememek için buluntu bebek görüntüsü altında olayı saklamaya çalıştıklarını itiraf etti. Eniştesinin ifadesi üzerine gözaltına alınarak polis merkezine getirilen anne S.Ç. sorguya alındı. S.Ç., eniştesi F.D.'nin kendisine tecavüz ettiğini ve bu olayı kimseye anlatamadığını, doğumdan sonra F.D.'nin bebeği çalılık bir bölgeye bıraktığını anlattı. Poliste sorgusu tamamlanarak mahkemeye sevk edilen F.D. tecavüz iddiasıyla tutuklanırken, anne S.Ç. ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kadın sığınma evinde koruma altına alındı.

Koruma altına alınan 3 günlük erkek bebek ise, kaldırıldığı Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 2 kilo 700 gramağırlığındaki bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bebeğin vücudundaki izlerin, ''buluntu bebek'' görünümü verilmek amacıyla oluşturulmuş olabileceği ifade edildi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]