Bulgaristan Milletvekili'nden Ferizli'ye ziyaret

Bulgaristan Milletvekili Ahmet Hüseyin, Bölgöç Sakarya Dernek Başkanı Erdinç Bilaloğlu, Balgöç Ferizli Dernek Başkanı Hüseyin Toy ve Ferizli İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Güneş Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk\'u makamında ziyaret etti.

Bulgaristan Milletvekili yaptığı açıklamada " Bulgaristan\'da genel seçimlerin olması nedeniyle Türkiyedeki Bulgaristan göçmenleri olan vatandaşlarımız da bu seçimlerde oy kullanıcaklardır. Ferizli ilçemizde de bulunan Bulgaristan göçmeni vatandaşlarımızında bizlerin Bulgaristan Türkü olarak parlementoda sayımızın daha fazla olması için desteklerini bekliyoruz ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Soğuk\'un bizi karşılaması ve ilgilenmesi bizi çok mutlu etti kendisine bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk yaptığı açıklamada ise "Bulgaristan Millet Vekili sayın Ahmet Hüseyin bey ve değerli misafirlerimizin bizi ziyareti çok mutlu etti. Ferizlimizde çok sayıda göçmen vatandaşımız var bizler kardeşiz bir bütünüz bu seçimlerde de parlementoda ki Türk vekillerimizin sayısı artması için göçmen vatandaşlarımız ellerinden gelen fedakarlığı yapacaklarını biliyoruz. seçimlere girecek olan vekillerimize başarılar diliyorum." dedi.

Belediyedeki ziyaretin ardından Belediye Başkanıyla birlikte İstiklal Mahallesi\'ndeki Balgöç derneğine geçen Milletvekili ve dernek yetkilileri göçmen vatandaşlarla birlikte sohbet ettiler.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]