Bülent Tahir Tanrıdağlı, CHP Başkanı Aday Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı Belediyesi Başkanı aday adayı Bülent Tahir Tanrıdağlı, belediye başkanı seçilmesi durumunda proje üretilmediği için kullanılmayan AB fonlarını geliştireceği projelerle Adapazarı için kullanmak istediğini söyledi.

CHP'den Adapazarı Belediyesi Başkanı aday adayı olan yıllardır devlet kurumlarında çalıştıktan sonra emekli olan ve özel bir hastanede Genel Cerrahi uzmanı olarak görevine devam eden Dr. Tanrıdağlı, CHP İl Örgütü'nde düzenlediği basın toplantısında Adapazarı halkına hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Adapazarı'na doktor olarak ilk ayak bastığı tarih olan 1985 yılından beri görev yaptığı süre zarfında sağlık konusunda yeniliklerin öncüsü olduğunu ifade eden Tanrıdağlı, ''Adapazarı'nda doktor olarak görev yaptığım sürede ultrason cihazını şehre getirmek gibi pek çok yeniliğe imza attım. Emekli olduktan sonra Adapazarı'na daha çok hizmet etmeyi düşündüm. O yüzden daha önce hiç tanışmamış olduğum siyasete öğrencilik yıllarımdan beri ilgi duyduğum CHP'de girmeye karar verdim. Adapazarı'nda bildiğiniz gibi ulaşım, trafik ve yeşil saha ile birlikte pek çok eksik var. 23 yıldır bu şehirde olmama rağmen bu sorunlar tam olarak giderilemiyor. En önemlisi bu şehirde olmazsa olmaz olarak düşündüğüm yeni yerleşim bölgesinden şehir merkezine hafif raylı sistem projesine getirmek istiyorum. Bir şeye azmettiğim zaman tamamlamak istiyorum. Bu nedenle belediye başkanı olarak halka hizmet vermek istiyorum. Yeni yerleşim bölgesi Karaman ve Korucuk'ta yaşayan insanlar ancak yatmak için gidiyor. Bu bölgeye raylı sistem getirilmesi durumunda sosyal hayat daha da canlanacaktır diye düşünüyorum. Belediye başkanı seçilmem durumunda AB fonlarını geliştireceğimiz projelerle Adapazarı için kullanmak istiyorum'' dedi. Tanrıdağlı, aday gösterilmemesi durumunda partisine küsmeyeceğini ve yeni başkan adayını destekleyeceğini sözlerine ekledi.

CHP İl Sekreteri Mahmut Ağur ise CHP'nin Adapazarı Belediyesi için iki aday adayı bulunduğunun hatırlatılması üzerine belediye başkan adaylarının seçiminde genel merkezin yetkili olduğunu söyledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]