Bülbüller, Festivalden Festivale Koşturdu

Haziran ayı boyunca festivalden festivale koşturan Bülbüller Grup durmak nedir bilmiyor.

Sakarya’da açtığı Avrupa’nın en büyük modern Skoda showroomu ile otomobil sektörüne yenilik getiren Bülbüller Grup, Haziran ayı boyunca, dört ayrı bölgede muhteşem standlar açtı.

EREĞLİ-KARASU

Haziran ayında ilk olarak Kdz Ereğli Belediyesi’nce 4-5-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen “15'inci Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali”ne katılan Bülbüller Grup, ardından Karasu Belediyesi’nde bu yıl 22’incisi düzenlenen ve dört gün süren “Kültür, Turizm ve Fındık Festivali”ne geçti.

SÖĞÜTLÜ-ALAPLI

Hemen ardından Söğütlü Belediyesi’nce 18 Temmuz’da 24’üncüsü tertiplenen ve üç gün süren “Tarım Hayvancılık Süt Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri”ne de katılan Bülbüller Grup, son olarak Zonguldak Alaplı Belediyesince düzenlenen “9’uncu Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali”nde de stand açtı.

BÜYÜK İLGİ

Kdz. Ereğli, Karasu, Söğütlü ve Alaplı’da açtığı standları gezen vatandaşlar, Bülbüller Grup’a büyük ilgi gösterdi. Bölgelerdeki festivallere katılan vatandaşlar, açılan standlardaki araçları tek tek inceleyerek, yakından görme fırsatını buldu. Bazı vatandaşlar ise Skoda’nın en çok Roomstar’a büyük ilgi gösterdi.

KALİTELİ HİZMET

Sakarya’da açtığı masaj yataklı, bilardo masalı ve internet ağlı Avrupa’nın en büyük showroomu ile otomobil sektöründe bütün dikkatleri üzerine toplayan Bülbüller Grup; Sakarya, Düzce ve Kdz. Ereğli’deki mağazalarıyla deneyimli personel kadrosuyla müşterilerine en iyi kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]