Bugün Sakaryaspor Manisaspor'u Ağırlıyor

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, bugün saat 2'de olacak olan Sakarya- Manisaspor maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Ligi'nin 9. haftasında sahasında lider Manisaspor'u konuk edecek olan Sakaryaspor, maçı kazanarak geçen hafta Güngören Belediyespor karşısında alınan mağlubiyeti unutturmak istiyor. Yeşil-siyahlı takımda sakatlıkları bulunan Yaşar, Vahit Şaban ve Volkan ile kart cezalısı olan Kerem yarınki maçta forma giyemeyecek.

Rakibimizin Gücünü Biliyoruz

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Bülent Yılmaz, Manisaspor maçına kazanmak için çıkacaklarını bildirdi. Her maça kazanmak için çıktıklarını bu bakımdan lig birincisi ve sonuncusu diye bir ayrım yapmadıklarını kaydeden Yılmaz, "Ligde her takım birbirini yenebiliyor. Geçen hafta Gaziantep Belediye Manisa'da berabere kaldı. Rakibimizin gücünü iyi biliyoruz. Hafta içinde hazırlıklarımızı buna göre yaptık. İnşallah kazanacağız." dedi.

Bu Ateşten Kolay Çıkacağız

Ligin alt sırası ile üst sırasındaki takımlar arasında çok büyük puan farkı bulunmadığını ifade eden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; "Ligin alt sırasındaki takımlar ile üst sıradaki takımlar arasında büyük bir puan farkı yok. Ligdeki bu puan farkı böyle giderse ve sonuçta her takım birbirine yenecek güçteyse bu ligde kopma olmadan gider. Bu tip ligler için tehlikeli bir durum. Bu ateşten kolay çıkacağız. Bundan kuşkumuz yok."

Sakaryaspor'un Manisaspor karşısına, Martinez, Gökhan Kök, Hamza, Ünsal, Serkan, Hasan Uğur, Rasim, Hasan Yiğit, Özgürcan, Taner, Burak'tan oluşan on birle çıkması bekleniyor.

 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]