Bu yatırım, Maltepe'yi geliştirecek

Maltepe, spor kompleksine ve kapalı pazaryerine kavuşuyor.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Maltepe’de yaptıracağı spor kompleksi ve kapalı pazaryeri inşaatı için Şen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Şenyuva ile protokol imzaladı.

Adapazarı Belediyesi Maltepe’de yaptıracağı içinde tenis kortu, tartan pisti, basketbol sahası, halı saha, soyunma odaları, kafeterya, açık hava otopark, tren şeklinde çocuk oyun grupları, açık hava spor aletleri ve modern kapalı semt pazaryeri’nin yapımı için Şen İnşaat firması ile protokol imzaladı. Maltepe’de yapılacak spor kompleksi ve kapalı modern semt pazarının protokolünü imzalayan Başkan Süleyman Dişli, “Kapalı modern semt pazarlarına ve spor komplekslerimize bir yenisini daha ilave etmenin mutluluğu içindeyiz. Her türlü spor faaliyetlerinin yapılabileceği bu spor kompleksimizde tenis kortu, basketbol, halı saha, tartan pisti ve çocuklar için oyun grupları bulunuyor” dedi.

Çocuklar güvenle oynayabilecek

7’den 70’e herkesin faydalanması için birçok ayrıntının düşünüldüğünü belirten Başkan Dişli, “Özellikle yürüyüş, park ve spor alanlarında kullanılan tartan pisti olarak tabir edilen yumuşak ve kauçuk kaplama zemin ile aileler çocuklarını parkta daha güvenli oynatabilecek. Son yıllarda daha güvenli olduğu için spor alanları ve yürüyüş alanlarının zemininde de kullanılan tartan pisti ile aileler de sporlarını daha konforlu yapma imkanı bulacak” diye konuştu.

Yetkili firmanın bitiş tarihi olarak 15 Aralık 2013’ü verdiğini belirten Başkan Dişli, “Ancak biz bu sürenin uzun olduğunu ve daha kısa sürede tamamlanmasını istedik. Bu konuda bizi kırmayan Şen İnşaat yetkilileri de tesisi 15 Ekim 2013 tarihine kadar yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Onlara güveniyoruz” dedi.

Şen İnşaat adına imzayı atan Adnan Şenyuva, “Ben de Sayın Başkanımızın ricasını dikkate alarak başkanımızın istediği tarihte bitirmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Adapazarı’na şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]