Bu yarışmada en güzel pastalar yarışacak

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde 7 Mayıs Cumartesi günü en güzel pastalar anneler için yapılacak. Pasta Süsleme Yarışması için 24 Nisan Pazar günü başlayan kayıtlar, 5 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi tarafından düzenlenen Pasta Süsleme Yarışması’nda başvurular başladı. Sosyal Gelişim Merkezi’nde 7 Mayıs Cumartesi günü, saat 15.30’da gerçekleştirilecek programda en güzel pastalar anneler için yapılacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Anneler Günü Geleneksel Ödüllü Pasta Süsleme Yarışması’nda başvurularımız 24 Nisan Pazar günü itibariyle başladı. Kayıtlarımız 5 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edecek. Tüm ailelerimizi yarışmamıza kayıt olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şenlik Havasında Bir Yarışma
Davut Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Geçen yılda da olduğu gibi şenlik havasında bir yarışma gerçekleştireceğiz. Amacımız çocuklarımızın ebeveynleri ile birlikte eğlenceli bir etkinlik yapabilmeleri ve ortak bir faaliyetle güzel vakitler geçirmeleridir. İnşallah çok güzel bir buluşmaya daha ev sahipliği yapacağımıza inanıyoruz. En güzel pastaların yarışacağı programımıza tüm ailelerimizi davet ediyoruz.”

Pasta Kaplama ve Süsleme Yarışması Katılım Koşulları:

-  Yarışmaya çocuk, ebeveyni (baba, abla, teyze vs.) ile katılabilir.

-  Yarışmaya katılan çocuklar 7 – 14 yaş grubunda olmalıdır.

-   Pastalar kaplamaya hazır bir şekilde getirilmelidir.

-   Değerlendirme, kaplama ve süsleme konusunda yapılacaktır.

-   Kaplama ve süslemede kullanılacak materyaller yarışma esnasında hazırlanacaktır.

Ödüller:

1’incilik ödülü: 82 Ekran LCD TV
 2’incilik ödülü: Yağsız Kızartma Makinesi
3’üncülük ödülü: Çay Makinesi

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]