'Bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum'

AK Parti milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, Kocaali, Karasu, Hendek ilçelerinde parti teşkilatlarını ve belediye başkanlarını ziyaret ederek kendisini tanıttı, Kaynarca İlçesi’nde ise partililerle bir araya gelip sohbet etti.

Milletvekili aday adayı olarak çalışmalara erken başlayan İnşaat Mühendisi Ahmet Orhan, en genç milletvekili aday adayı olarak da teşkilatlar tarafından büyük ilgile karşılanıyor. Kocaali AK Parti İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Burak Ak , yönetim kurulu üyeleri ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ile görüşen Ahmet Orhan, hedef ve projelerini anlattı.

 “Her şey bu şehri sevmekle başladı” sloganı ile hayırlı bir yola çıktığını söyleyen Ahmet Orhan, “Bolu doğumluyum. Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü  mezunuyum. Üniversiteyi bitirdikten sonrada çok sevdiğim Sakarya’ya yerleştim. 12 yıldır Adapazarı’nda oturuyorum. Bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum. O nedenle milletvekili aday adayı oldum” dedi.
Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak ile Belediye Başkanı Ahmet Acar, çıktığı bu yolda Ahmet Orhan’a başarılar dilediler.

Ahmet Orhan, Kocaali’nin ardından partisinin Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı İshak Sarı ile görüşen Orhan, “Siyasetin; insana, şehrimize ve memleketimize  hizmet vesilesi olduğuna inanıyorum. Bizler; İnsanın en hayırlısı insanlara hizmet edendir diye öğrendik. Hayatımızı belirleyen bu prensip siyasetimizi de belirlemektedir. Bilim ve  teknolojiden  en iyi şekilde nasibini alan ve çağın gereklerini yakalayan diğer taraftan da kökleri medeniyetimize dayalı yeni bir gelecek kurmak isteyen genç bir siyasetçi olarak, Türkiyem’e ve Sakarya’mıza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Kalem yazmışsa bunun önüne kimsenin geçemeyeceğini söyleyen İlçe Başkanı İshak  Sarı, “Allah çıktığın bu yolda yardımcın olsun” dedi.

Ahmet Orhan, partisinin Hendek İlçe Teşkilatı toplantısına katılarak partililere kendisini tanıttı. İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün de hazır bulunduğu toplantıda,  AK Parti’nin Türkiye’de siyasetin içeriğini değiştirdiğini ileri süren Ahmet Orhan, “ AK Parti’den önce gençlere siyasette yer verilmezdi.  Yönetim kadrolarına gençler alınmazdı. Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerin önünü açtı. İşte biz bu liderin gençleri olarak bugün siyasette, Usta’nın bize açtığı bu yolda yürümek istiyorum. Türkiye ve Sakarya’mıza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Ahmet Orhan, beraberindeki eski siyasetçilerden Yaşar Zımba ile birlikte Kaynarca İlçesi’ne gitti. İlçe yönetim kurulu üyeleri ve bir gurup partili ile bir araya gelen genç milletvekili aday adayı Orhan, kendisini anlattı. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]