Bu Tabiat Güzelliklerini Herkes Görmeli

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Turizm Haftası etkinlikleri dolayısıyla Taraklı’daki Tabiat güzelliklerini gazetecilerle birlikte gezdi.

15–22 Nisan tarihleri arası Turizm Haftası nedeni ile Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ilçede görev yapan  basın mensuplarıyla ve öğretmenlerle Hark Köyü'ndeki şelaleyi, Tuzla Köyü'ndeki kanyonu ve Karagöl Yaylası'ndaki düdenleri gezdiler.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman gezi esnasında gazetecilere bilgi verdi. “Hark Köyü'ndeki bu şelaleyi bilmeyenlerin sayısı oldukça fazla. Bu tabiat güzelliklerini mutlaka turizme kazandırmalıyız. Tuzla Köyü'ndeki kanyonların toplam uzunluğunun 2 km'dir. Kanyonlara inme denemelerinin yapıldığını ifade ederek Haziran ayı içerisinde İstanbul’dan doğa sporcularının bu denemeleri yapacaklarını söyledi. 1250 metre yükseklikteki Karagöl Yaylası'ndaki düdenlerin kar ve yağmurlardan sonra oluştuğunu söyleyerek, yayla turizminin önemini ifade etti. Yapacağımız çalışmalar ile tarih ve kültürümüzün yanı sıra tabiat güzelliklerimizi sesimizi duyurmak istiyoruz” dedi.

Geziye İHA Muhabiri Metin Tabak, SRT Taraklı temsilcisi Serkan Özen ve KANAL54 TV Taraklı temsilcisi Metin Tüzün katıldı.

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]