Bu parklar hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap edecek

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Tuzla ve Güllük Mahalleleri’nde yapılan Temalı Park çalışmalarının bitirildiğini söyledi.

Adapazarı Belediyesi, Şeker, Ozanlar ve Sakarya Mahallesi’nden sonra dördüncü ve beşinci Temalı Parklarını Tuzla ve Güllük Mahallesi’nde yaptı. Park çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Özüm, çocukların dünyasını değiştirecek 2 Temalı Parkın daha bitirildiğini söyledi.

Farklı oyun grupları

Adapazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 30 mahallede park yenileme çalışması yapıldığını akydeden Özüm, “Tüm bunların yanında Temalı Park olarak nitelendirilen ve içinde farklı oyun gruplarının bulunduğu 2 parkı daha tamamlamış bulunuyoruz. Parklarımızda çocuklar oynarken aileler de rahatlıkla yürüyüş ve fitness gruplarıyla sporlarını yapabilecek” dedi.

Yetişkinlere fitness

Park ve Bahçeler Müdürü Nigar Bal, yeni yapılan Temalı Parklarda dökme kauçuk zemin kullanıldığını kaydederek, “Parklarımızda Basketbol Sahası, Çocuk Oyun Alanı, Üçlü salıncak, Bisiklet Dönme Dolap, Engelli tahterevalli, Engelli Kum Havuzu, Ufo Şeklinde Dönence, Kukla Temalı Oyun Grubu, Engel Parkuru ve Dekoratif Lale Çiçeği bulunuyor. Ayrıca yetişkinler için de Üçlü Bel Çevirme Aleti, Bisiklet ve Step Aleti, İkili Bisiklet Aleti, İkili Yürüme Aleti, Bacak Güçlendirme Tamburu ve Tekli Yürüme Aleti bulunuyor” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]