Bu Oyun, Hem Komik Hem Düşündürücü

Agora Mutfak Oyuncuları İ. Atilla ATASOY önderliğinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

2008-2009 Sanat sezonu için hazırladıkları ve her oyunda değişen konu ve karakterleri ile bir dizi halini alan ''Ne Olacak Şimdi'' adlı oyun 18 Şubat Çarşamba saat:19.30'da AKM'de seyircisi ile buluşuyor. Günümüz Türkiyesinde yaşananların eğlenceli bir dille anlatıldığı oyun bu gösteriminde çok daha fazla sayıda ve daha fazla komedi-düşündürü yüklü.

Ekip, Günden Güne Büyüyor
 
Oyunda Cansu Tokyay, Engin Genç, Hayrullah Keleş, Sibel Burucu, Ebru Ünal, Bengisu Yeşilçimen, Utku Çolakoğlu, Berkay Kansu Kanur ve Eda Ateşçi görev alıyor..

Agora Mutfak, oyuncuları günden güne büyüyen kadrosuna yeni isimleri dahil etmek üzere. Tiyatro Agora bünyesinde eğitime başlayan oyuncu adayları çok yakında mutfak oyuncuları ile aynı sahnede izleyici ile buluşacaklar.

Yeni Oyunlar
 
Her gösteriminde kendini yineleyen ve her oyunda içeriği tazelenen ''Ne Olacak Şimdi'''de bu sefer tam yirmi skeç yer alıyor. Yaklaşık 2 saat sürecek olan oyun güldürüyü en hat safhada yaşatacak gibi görünüyor. 
 

Mutfak Tam Gaz
 
Çalışmalarına aralıksız devam eden oyuncular yaptıkları açıklamada; "Bizler oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hatalarımızı görüp onları en aza indirgemeye çalışıyoruz. Bunun için fazlası ile çalışıyoruz. Kalitemizi en yüksekte tutmaya çalışıyoruz. Bilet fiyatlarımızı % 50 indirerek şu kriz döneminde seyircimizide düşünerek yolumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştular...
 
Sanatın ve Sanatçının Destekçilerine Teşekkür
 
Tiyatro yetkilileri çalışmalarında destek veren Gürtaş Yapı Denetim, Quick Media, Ada Life Dergisi, İskenderoğlu Kebap Salonu, Perdesiz Sahne Sanatları Derneği, ISM Ajans şirketlerine teşekkürlerini dile getirdiler.
 
Geniş Bilgi & Bilet Temin & Bilet Rezervasyon

0 264 2798163 - 0 538 9360230 - 0554 2965930
Semerciler Mahallesi Çınar Sk.No:9 SAKARYA
tiyatroagora@hotmail.com

Gsm numaramızdan adresinize bilet isteyebilirsiniz.
 
Sivil: 5 TL
Öğrenci: 3 TL

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]