Bu Nasıl Arkadaş?

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde esnaf arkadaşı tarafından bıçaklanan kişi, atar damarının kesilmesi sonucu kan kaybından hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Katlı Pazar Yeri'nde ikinci el eşya satışı yaptıkları öğrenilen Felemez Ekmekçi (53) ile İ.T. (63) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İ.T. aralarında daha önceden husumet bulunan Ekmekçi'yi bıçakladı. Sol kasık ve sağ baldırından 3 bıçak darbesi alan Ekmekçi yaralandı. İ.T. ise olay sonrası kaçtı.

İş yerinin önünde bıçaklanan Ekmekçi, bir süre yerde sürünerek yardım edecek kişi aradı. Çevredeki esnafların yaralıyı görerek durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Ekmekçi'yi ToyotaSa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesine kaldırdı. Kasıktan geçen atar damarının kesilmesi sonucu aşırı kan kaybeden Ekmekçi, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kaçan İ.T'nin yakalanması için polis çalışma başlattı. Cinayetin ardından Cumhuriyet Savcısı olay yerinde kriminal ekiple birlikte inceleme yaptı. Ölen Felemez Ekmekçi'nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]