Bu Müdür Sert Çıktı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü, minik misafirlerini ağırladı.

Adapazarı Sabihahanım İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Yıldız yarının büyükleri, ulusal egemenliğimizin ilelebet bekçileri küçük misafirlerini kapıda karşıladı.
Yıldız konuşmasında; kendilerini bölge müdürlüğünde ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK‘ün Türk çocuklarına armağan ettiği büyük anlam tanıyan bayramlarını kutladığını ifade etti.

Bu Makamlara Yarın Sizler Geleceksiniz

YILDIZ; Bu günün küçükleri olan sizler, yarının büyükleri olacaksınız, ülkemize ve ülkemiz insanlarına yararlı işler yapacaksınız, bizim oturduğumuz bu makamlara yarın sizler geleceksiniz. Kiminiz mühendis olup, orman bölge müdürü olacaksınız, ülkemiz ve bölgemiz ormancılığına da önemli katkılar sağlayacaksınız. Ormanlarımızın korunması, geliştirilmesi ve gelecek kuşaklara temiz ve bakımlı bir şekilde aktarılması için çalışacaksınız diyerek; Sabihahanım İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencilerinden Vedat Can DİLAVER ‘i bölge müdürü olarak makama davet etti.
Ormanlara Çöp Atanları Affetmeyin

Minik Bölge Müdürü; Vedat Can DİLAVER’in ilk emri etrafa ve ormanlara çöp atanları affetmeyin oldu. 5. sınıf öğrencisi Dilaver “Ormanların kıymetini bilmeliyiz, orman yangınlarının olmaması için tedbirler almalıyız, farklı tür ağaçlardan oluşan ormanlar oluşturmalıyız, çocuklara ormanları sevdirmeliyiz, belirli yerlerde piknik alanları oluşturarak halkın istifadesine sunmalıyız ve piknik ateşlerine dikkat etmeliyiz.” dedi
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]