Bu Lüks Villa Gazze İçin Satılacak!

Gazze'de yaşanan katliama daha fazla seyirci kalamayarak Gazze halkı için birşeyler yapmak isteyen hayırsever işadamı V. B.D., 2,5 milyon TL'lik villasını İHH'ya bağışladı. Geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere satışa çıkarılan lüks villa şimdi yeni sahibini arıyor.  

2,5 milyon TL'den açık arttırma usulü ile satışa çıkarılan villa için kolları sıvayan İHH Vakfı; tıpkı hayırsever işadamı V.B.D. gibi bir başka duyarlı hayırseverinde villayı satın alarak bu iyilik yarışını tamamlamasını bekliyor.  

Hayırsever işadamının Gazze konusundaki duyarlılığını örnek ve takdire şayan bir davranış olarak değerlendiren İHH Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, “Gazze halkı acil yardım beklerken bizim elimizde 2,5 milyon TL'lik bir gayrimenkul bulunuyor. Bu gayrimenkulün bir an önce satılarak paraya dönüştürülmesi gerekiyor. Bu anlamda yine duyarlı insanlara ihtiyacımız var. Buradan maddi durumu iyi olan insanlara sesleniyorum, Gazze halkının durumunu düşünerek bu villanın satışı için bize yardımcı olsunlar. dedi. 

Duyarlı Olmaya Çağırdı 

Hayırsever işadamı V.B.D. ise Gazze'de gördüğü manzara karşısında daha fazla dayanamadığını ve sahip olduğu imkanlar ölçüsünde yardım yapmaya çalıştığını belirterek varlıklı insanları Gazze için daha duyarlı olmaya çağırdı.  

Konuya duyarlı vatandaşlarımız; bizzat İHH Vakfı'na gelerek veya İHH Vakfı'nın 0 212 6312121 nolu telefonundan ya da 0 533 2203905 nolu cep telefonundan Hayrullah Küçükaytekin Bey'e ulaşarak ayrıntılı bilgi alabilirler. 

İlgilenenler için lüks villanın adres ve özellikleri şöyle:

Turunç 1 Mahallesi 1. Sokak No: 2 Zekeriyaköy- Sarıyer- İstanbul

(Villanın bulunduğu bölge kamuoyunda Garanti Kozaevleri olarak biliniyor)  

7 + 2, 530 m2 Brüt Alanlı Müstakil Ev  

Oda Sayısı: 7

Banyo: 3

Tuvalet: 2

Salon Sayısı: 2

Bulundugu Kat: Komple

Bina Kat Sayısı: 3 Katlı

Brüt Metrekare: 530 m2

Net Metrekare: 475 m2

İnşaat Yılı: 2000

Yapı Durumu: Sahibi Kullanıyor

Islak Zeminler: Seramik - Şerifoğlu lamine parke - merdivenler Şerifoğlu lamine ahşap  

Yapı Özellikleri: 

Tripleks olarak inşaa edilen villa'ın sadece salonu 110 m2. 25 m2'lik geniş mutfak aynı zamanda bahçeye de açılıyor. Üst katta yatak odaları, odaların açıldığı bir sofa bulunuyor. Odalar balkonlu. En alt katta ikinci salon (hobi odası), kapıcı dairesi ve makina dairesi bulunuyor. Evin ana salonunda bulunan yüksek teknolojiye sahip şömine evin tamamını ısıtıyor. Oda kapıları ahşap. 1385 2 kullanıma sahip bahçe bulunuyor. Bahçe sulaması yağmur sularının toplandığı depodan yapılıyor. Evde son derece gelişmiş hareketli kamera ve alarm sistemi bulunuyor. Havuz kenarında ahşap deck ve soyunma odası var. Bahçede sebze yetiştirilen bir kısım bile ayrılmış. Garaj kapısı ise otomatik sistem.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]