Bu İddialar Toçoğlu'nu Çok Kızdıracak!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu’nun, cebinde sabıka kaydı ile dolaşmasının düşündürücü olduğunu belirtti.

Üstün, “Büyükşehir belediye başkanlığına aday olan bir kişi neden sürekli cebinde sabıka kaydı ile dolaşır anlamış değiliz” dedi.

Kimse Cebinde Sabıka Kaydıyla Dolaşmaz

MHP Büyükşehir Adayı Enver Toçoğlu’na yüklenen Milletvekili Üstün, Enver Toçoğlu’nun cebinde sabıka kaydıyla dolaştığını belirterek, “Benim cebimde de notlar var ama vatandaşların talepleri, istekleriyle ilgili. Ama bir adam var ki cebinden sabıka kaydını eksik etmiyor. Bakın vallahi billahi sabıka kaydım yok diyor. Demek ki sabıkayla ilgili bir sorunu, sıkıntısı var bu şahsın. Ben şimdi sizlere soruyorum. Sizin hangi birinizin cebinde sabıka kaydı var, sabıka kaydı taşıyor musunuz? Hayır. Çünkü böyle bir şeye ihtiyacınız yok. Hepimizin alnı açık” dedi.

Sicil Affıyla Sabıka Kaydı Silindi

Birilerinin sorarlar diye cebinde sabıka kaydını taşıdığını dile getiren Milletvekili Üstün, şöyle konuştu: “Demek ki daha önceden bir yerlerden mahkûm olmuş. Yoksa yolsuzluktan mı mahkûm oldu. Beni Ankara’da 28 Şubatçılar attı demişti. Sakın yolsuzluktan atılmış olmasın. Bize yalan mı söylemiş yoksa. Değerli arkadaşlar dönem dönem sicil affı çıkartılır. İnsanlar belki uslanırlar, belki bir daha yolsuzluk yapmazlar, suç işlemezler diye beş yılda bir sicil affı çıkar. Şimdi çıkarılan sicil affından birileri faydalanmış 5-10 yıl önce almış olduğu cezayı sildirmiş benim sabıka kaydım yok diyor. Allahtan biz onu sildirmişiz de toplumun içinde gezebiliyor.”

5 Ay 5 Günlük Mahkumiyet

Enver Toçoğlu ile ilgili bir belge gösteren Milletvekili Üstün, “Bakın burada da 5 ay 25 gün mahkûm oldu diyor. Bunları söylemek istemezdik. Biz bu zamana kadar projelerimiz üzerinden konuşup şehirlerimize yapacaklarımızı anlattık. Maalesef birileri çamur siyaseti yapıyor. Bakın bir kez daha söylüyorum: AK Parti’ye kimse çamur atamaz. Eğer camlı köşkte oturuyorsan dikkat et, bir gün bir taş atar bütün o camı kırarız. Son kez uyarıyorum dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]